LIVESCENEN SAMLER PENGE IND TIL METAL ROYALE

Mine kære metalliske brødre og søster.

I weekenden 30-31 marts afholdte forening Metal Royale deres årlige Royal Metal Fest i Aarhus.
RMF’12 blev afviklet på et yderst professionelt niveau og de frivillige bag festivalen har brugt tusindvis af timer på, at sikre at bands og publikum fik en oplevelse ud over det sædvanlige.
Desværre blev området omkring VoxHall, spillestedet hvor festivalen blev afholdt, invaderet af ydreradikale politiske højre- og venstrefløjs aktivister.  Det blev til deciderede gadekampe mellem fraktionerne og politiet – og sidstnævnte måtte spærre hele området af i flere timer.

Det betød, at der ingen mennesker kunne komme ind til spillestedet, og der derved ikke blev solgt billetter i døren. Og mange af de, som måske ville have kommet, var blevet skræmt væk af mediedækningen.

Nu står en flok unge mennesker med en kæmpe gæld og et ocean af spildte frivillige arbejdstimer. Dette mener jeg ganske enkelt ikke kan være rigtigt! Det er uretfærdigt, at folk som laver en stor metallisk oplevelse for os andre, skal bøde for det, på grund af en flok ”…….”.

Derfor vil Livescenen.dk nu lave en indsamling, til alle de kommende W:O:A Metal Battle arrangementer. Pengene vil gå ubeskåret til foreningen Metal Royale, så folkene bag, ikke selv skal til at betale denne urimelige pris. Skulle det ske, at denne koncertrække måtte give et overskud, så vil pengene herfra, også blive doneret til festivalen.
Der skal endvidere lyde en opfordring til Aarhus Kommune herfra, at de må tage deres medansvar og hjælpe foreningen. Det er trods alt dem, som gav lov til det vanvid, der foregik udenfor festivalen!

Så derfor, mine kære metalliske venner, håber jeg at I vil støtte op om dette!

Det bør nævnes at Metal Royale ikke selv ønsker at komme med en udmelding, førend skadens præcise omfang ligger klar. Foreningen har netop skaffet penge til at betale alle optrædende, samt er i dialog med alle partnere. Metal Royale takker på forhånd, for enhver opbakning, som er med til at sikre foreningens overlevelse.

Vi ses forhåbentligt på spillestederne rundt om i Danmark til W:O:A Metal Battle.

 

Du kan også støtte foreningen ved at indsætte pengene på Livescenens konto. HUSK at skrive “METAL ROYALE” i tekstfeltet.
Indsæt pengene i Danske Bank
Reg. nr.: 3201
Konto nr.: 3201774950
Indsamlingen stopper lørdag den. 5 maj.
Pengene vil herefter blive overdraget til Foreningen Metal Royale til W:O:A Metal Battle finalen i Pumpehuset samme aften.

« »

2 thoughts on “LIVESCENEN SAMLER PENGE IND TIL METAL ROYALE

 1. kent nielsen siger:

  Tak et genialt Royal Metal
  Hvad lyder underskudet på?
  Og hvornår bliver det offenliggjort.
  Er det stadig muligt at donere?
  Håber kun det bedste for VOXHALL.
  Hvilket jeg mener er der sprødeste m/ spillested i jylland.
  Ses i 2013

  1. kasper siger:

   Hej Kent

   Underskud, fremtidige planer for Royal Metal fest og lignende spørgsmål, kan du rette til foreningen Metal Royale i Aarhus. Det er arrangørene bag festivalen.
   Det er naturligvis altid muligt at donere penge, hvis du ønsker. Indsæt pengene på Livescenens konto og skriv “Metal Royal” i teksten, eller giv dem direkte til foreningen. http://www.metalroyale.dk

   vh

   Kasper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *