W:O:A Metal Battle Tour 2013

LIVESCENEN & WACKEN OPEN AIR PRÆSENTERER
i samarbejde med ROYAL BEER
& AVIS, Devilution, Metalzone og Sort Søndag

W:O:A METAL BATTLE TOUR 2013

W:O:A Metal Battle er tilbage igen, om end det i år er i en lidt anden form end set tidligere. Konceptet ændres nemlig, så selve konkurrencen holder pause i 2013, men…

I år kører W:O:A Metal Battle navnet stadig videre. Dels for at videreføre og vedligeholde det succesfulde navn, men også for at vise publikum og andre bands, at dette bare er meget mere end en simpel konkurrence. At vinderbandene ikke bare bliver glemt efter finalen, men at der er mere at hente. Derfor er der under W:O:A Metal Battle fanen i år skruet forårets mest spændende danmarkstourné sammen, hvor de tre tidligere vindere af DK slagene er på vejen sammen!

Der er helt sikkert mange bands rundt om i landet, som nu sidder og ærgre sig, da de længe har håbet, at skulle deltage i konkurrencen netop i år. Forklaringen for pausen er simpelt, at Wacken festivalen har et maksimum på 30 deltagende lande til finalen, og i øjeblikket er flere lande tilmeldt konkurrencen. Derfor er der altid lande som skal stå et år over, og i år kom turen så til os. Til gengæld er Danmark så fredet for pause i de to følgende år, og fra 2014 kører konkurrencen så igen.

Den vigtigste grund for denne tour er dog, at give jer publikummere den tungeste og mest brutale, den mest iørefaldende, den så absolut mest tordende og hårdtslående tour, som den danske metalundergrund længe har set. Denne tour bringer de danske bands, som du i fremtiden ikke kan komme udenom.

BY THE PATIENT, ELECTRIC HELLRIDE og APHYXION er sammen for første gang nogensinde
3 BANDS – 3 VINDERE – ÉN F**KING FED TOUR!

W:O:A METAL BATTLE TOUR 2013:
26/4 – Badeanstalten, Slagelse
27/4 – Beta, København
3/5 – Godset, Kolding
4/5 – Posten, Odense
9/5 – Forbrændingen, Albertslund
10/5 – Studenterhuset, Aalborg
11/5 – Fermaten, Herning
17/5 – Von Hatten, Randers
18/5 – Konfus, Esbjerg

LINKS
www.wacken.com
www.facebook.com/woambdk
www.livescenen.dk

www.royalbeer.tv
www.devilution.dk
www.metalzone.dk
www.dk.dk/sort

 

BY THE PATIENT
By The Patient vandt W:O:A Metal Battle Danmark i 2010. Efter sejren tog karrieren fart. Der fulgte massere af koncerter i Danmark og det store udland begyndte at melde sig. De spillede blandt andet Wacken Open Air og Roskilde Festival. Deres debutalbum ”Servants” blev udgivet og året blev rundet af på Aalborg Metal Festival. I 2011 tordnede de Danmark igennem på The New Era Tour og en del udenlandske shows blev igen tilføjet listen. I 2012 blev det til to Europa tours, og nu i 2013 er Tyskland målet og By The Patient vælter Danmark på denne kommende W:O:A Metal Battle tour. Deres nye plade Premonitions – udgivet af Deathbound Records 25. september 2012 – er blevet enormt anmelderrost og af flere omtalt, som dem måske bedste udgivelse herhjemme sidste år.

Dette er ikke et hvilket som helst band. By The Patient kommer med en fantastisk skive i bagagen og bandet er i storform. Forvent intet mindre end en eksplosion af en live performance.

ELECTRIC HELLRIDE
Sidste års vinder af W:O:A Metal Battle DK. Københavnske Electric Hellride havde inden sejren gjort sig primært i hovedstaden. Bandet har nu i den grad gjort sig kendt i det øvrige danske. Først blæste de alle andre væk i Aalborg til den indledende runde – ved DK-finalen stod en klar vinder i Pumpehuset – og til den internationale finale markerede flere dommere bandet som en mulig vinder. 2012 blev til Wacken festivalen, Aalborg Metal Festival, og en DK tour – Northern Apocalyps. Bandets debutplade Hatred.Control.Manipulate blev udgivet via Mighty Music, en rigtig lytter-mavepumper af en skive. EL Hell har nu fået så megen efterspørgsel, at de må takke nej til shows. Karrieren er vendt 180 grader og der styrres nu kun i én retning – fremad!

Tiden er nu kommet til, at de danske metalhoveder skal have placeret en lige LIVE-højre i mellemgulvet, til W:O:A Metal Battle Tour 2013

APHYXION
Man er ikke i tvivl når man oplever Aphyxion live, at dette er et af landets kommende store metalband. De unge Ribe drenge spiller med så stort et overskud, og live leverer et metalshow, så selv de ældste metalhoveder respektfuldt ligger blæst omkuld. Efter en overbevisende sejr herhjemme i 2011, drog Aphyxion afsted til Wacken Open Air, som det yngste band der nogensinde havde spillet der. Det gjorde de med en så stor overbevisning, at de blev spottet af en promoter, som kastede dem ud på bandets første Europa tour – Ripping Europe 2012 – i en snit alder på blot 18 år. Aphyxion har spillet Danmark igennem og været nede i Tyskland en del gange. De gør karrieren på den hårde gammeldags måde, de er road dogs, og har allerede etableret en god fanskare. Aphyxion udgav selv deres debutalbum Despicable sidste år. Det er blot et spørgsmål om tid, inden de store tilbud kommer til dem… Fantastisk, brutalt og smukt – og live lige i hovedet. Dette bliver et brag af en koncert.

 

« »