SHOWCASE 2012 – STAGEMANAGER

Som en del af Livescenens øvrige kompetencer indenfor koncert- musikområdet, så er stagemanagement et af dem.
Fuld styr på scenen til 3rd Tsunami Agency’s SHOWCASE 2012

I februar måned i år afholdt 3rd Tsunami Agency showcase i VEGA, som demonstrerede niveauet for et repræsentativt udsnit af den danske alternative scene. En bragende succes med et fyldt spillested, der tigger om en gentagelse i 2012.

 

Derfor har vi nu sammensat en bred vifte af artister, der denne gange stritter i vidt forskellige retninger og nu er det Pumpehusets 2 nyistandsatte sale, der tages i brug.

 

Med SURFACT, BABYLOVE & THE VAN DANGOS, THE PSYKE PROJECT, DEER BEAR, STELLA BLACKROSE, MESCALIN, BABY og JET FLOWER har vi samlet en broget skare af aktuelle artister og her følger en kort præsentation af hver af dem:

 

……………………………………………………………………​…

 

BABYLOVE & THE VAN DANGOS udgiver i april måned deres 4. album og har i et par år været ét af Europas førende bands på den internationale ska-scene. Herhjemme har de også markeret sig med utallige turnéer og festivaloptrædener (bl.a. Roskilde Festival, Skive Festival, Smukfest, etc.). Soulful blanding af ska og rocksteady.

LINKS: www.babylove.dk // www.facebook.com/​babylove.dk

……………………………………………………………………​…

 

SURFACT har med 3. album ”Feeding The Beast” taget et vigtigt skridt videre og på mange måder fundet sit helt eget udtryk. Bandet har siden Starfighters dagene været et uhyre aktivt liveband, men har bevidst holdt pause for at fuldbyrde det mest kompromisløse album muligt. Gennemført hybrid af pop og rock med synth elementer.

LINKS: www.facebook.com/surfact

……………………………………………………………………​……

 

DEER BEAR har eksisteret i mindre end 2 år og allerede været på et par landsdækkende turnéer, spillet SxSW i Austin, Popkomm i Berlin og SPOT Festival. Duoen bevæger sig i et sart univers, der ligger i krydsfeltet mellem folk og indie med stænk af americana. EP ude nu og den egentlige debutplade på vej i foråret 2012.

LINKS: www.deerbear.com // www.facebook.com/​deerbearband

……………………………………………………………………​………

 

STELLA BLACKROSE udgav i 2010 debutalbummet ”Kiss The Dirt” til stor kritiker årvågenhed og arbejder nu på 2. album – sat til at udkomme primo 2012. Bandet har det sidste 1½ år spillet live, finpudset deres sange, line-up og hele idéen bag STELLA BLACKROSE – 2012 er dømt til at være rockens år.

LINKS: www.facebook.com/pages/​Stella-Blackrose/​118746499884

……………………………………………………………………​…………

 

THE PSYKE PROJECT har 4 fuldlængde albums på bagen og udgav i maj 2011 split-EPen ”Ebola” med As We Fight. I november måned er de 2 artister på turné i hele Danmark. THE PSYKE PROJECT har spillet størstedelen af de danske festivaler og er anset som ét af metal- og hardcore scenens bedste live bands.

LINKS: www.thepsykeproject.dk // www.facebook.com/​thepsykeproject

……………………………………………………………………​…………

 

MESCALIN, BABY vandt Karrierekanonen i 2010 og udgiver i 2012 deres opfølger til debuten ”AirAir”. Bandet har turnéret intensivt det sidste år, bl.a. med The Floor Is Made Of Lava, og har derved skabt sin egen fanbase i Danmark. Derudover spillede bandet på både Roskilde Festival og SPOT Festival i 2010.

LINKS: www.mescalinbaby.com // www.facebook.com/​mescalinbabyofficial

……………………………………………………………………​………….

 

JET FLOWER har ikke eksisteret i meget mere end 1 år og har som alle nystartede bands ikke spillet mere end en håndfuld koncerter. Bandet har netop færdiggjort deres debutalbum og lyden kommer fra fire forskellige mennesker der har baggrund i alt fra alternativ rock til jazz. Forvent en dybfølt kærlighed til musikens essens.

LINKS: www.facebook.com/jetflower

……………………………………………………………………​…………

 

Lørdag d. 25 februar kl. 19:00 – PUMPEHUSET, København

Entré: 100,- DKK + gebyr (forsalg) –

Billetlugen: http://www.billetlugen.dk/​musik/20674

« »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *